Menu Luk

3 tips til at vælge det rette hotel

Hotelværelse

Her får du tre gode tips til, når du skal finde det helt rette hotel til din ferie.

Find et hotel med godt og gratis internet

Først og fremmest kan det være klogt at vælge et hotel med gratis internet. På den måde slipper du for at skulle bruge din egen data, når du er på hotellet, og du kan nemt tage din computer med dig, hvis du har brug for at arbejde undervejs.

De fleste hoteller har nu om dage gratis internet. Kan det ikke lade sig gøre for dig at finde et godt hotel med internet i det område, du skal til, kan du med fordel vælge TDC 5G dækning, som også kan hjælpe dig, når du skal på ferie i Danmark eller Europa. Så går du ikke ned på WiFi adgang.

Læs altid anmeldelser inden du booker

Så kan det også være en rigtig god idé at læse anmeldelser af de enkelte hoteller, inden du vælger at booke dig ind. På den måde kan du sikre dig, at du ikke køber katten i sækken, og du kan se andres erfaringer med det enkelte hotel.

Det kan være en god måde til at finde ud af, om der er noget, du skal være særligt opmærksom på, som du ikke kan læse dig frem til ud fra hotellets egen beskrivelse. Her kan du også nemt se, om hotellet får 1 eller 10 stjerner af sine gæster. Ved 1 stjerne i snit, skal du nok holde dig væk.

Husk at tænke på lokationen

Sidst, men ikke mindst, er det også en rigtig god idé at have et øje på lokationen af hotellet, hvis det er vigtigt for dig at bo godt. Skal du eks. til en storby, er der meget stor forskel på at bo centralt og bo i udkanten af byen.Der kan være mange km til forskel på at bo midt i London og så bo i udkanten af London. Derfor er det vigtigt at tjekke lokationen af hotellet på et kort, inden du booker dig ind.