Menu Luk

5 byer hvor du kan få luksushoteller til billige penge

Hotelværelse

Alle ved, at Europas lande alle sammen byder på skønne ferieoplevelser. I mange af landene kan man også finde fantastiske hoteller til rimelige priser. Man behøver ikke engang rejse særligt langt væk, for at finde de bedste ophold på Europas dejligste hoteller. Man finder ved en kort søgning dejlige hoteller rundt omkring i verden, som vil danne de perfekte rammer omkring din ferie. Mange folk tænker, at luksushoteller koster en formue for hver overnatning, men hvis man vælger det rigtige land og den rigtige by, kan man få fantastiske ferieoplevelser til rimelige priser.

Tag Østpå – Bratislava, Slovakiet

Bratislava er den smukke Slovakiske hovedstad som ligger tæt op og ned ad Donau floden. Udover fantastiske priser på luksushoteller, byder byen på masser af historie og kultur. Byen er charmerende, fordi den har en god blanding af moderne arkitektur samt bygninger, som har rødder langt tilbage i historien. I Bratislava er der frit valg mellem mange luksushoteller, og du kan dykke ned i historien, eller gå på opdagelse blandt de mange fantastiske barer og restauranter. 

Vælg Malmö, Sverige

Fordelen ved at vælge et land som Sverige er, at det er relativt tæt på. Med rimeligt kort afstand fra Danmark, kan man nemt rejse til Malmö på kort varsel. Byen er fantastisk at gå rundt og kigge i, fordi den har en meget afslappet stemning. Du kan vælge imellem en række billige hoteller i Malmö, og byen er kun ca. 35 minutter fra København med tog. Vælg et hotel hvor du får meget for pengene, og kan bo centralt og tæt på seværdighederne. 

Storbyferie på hotel i London

London er en af de mest velkendte storbyer i Europa, og af gode grunde. Den storslåede og historiske Engelske arkitektur kan ses over det hele i byen. London er både en moderne metropol, samt et historisk centrum for England. Der er også masser af hoteller i byen, og derfor brede valgmuligheder, og noget for enhver pengepung. Det er nemt at finde et sted, hvor du kan bo med kort afstand til alle seværdighederne i London.

Billige firstjernede i Ruslands hovedstad, Moskva

Moskva har masser at byde på, selvom det måske ikke er den første feriedestination som mange tænker på. Der er masser for enhver smag i den Russiske hovedstad, og fordelen ved at tage østpå er, at man nemt kan finde billige og gode hoteller. Det er også let at spise billigt i Moskva, og der er masser af fantastisk arkitektur at gå på opdagelse i. 

Smukke Barcelona, Spanien

En af de mere velkendte feriedestinationer er Barcelona, og med gode grunde. Den smukke by med sin unikke æstetik, er altid et besøg værd. Man finder også mange billige hoteller som ligger tæt på byens centrum. Hvis du er til kosmopolitiske byer som kan byde på masser af smuk sightseeing, så er Barcelona med god sandsynlighed noget for dig. Find dit hotelbudget, og foretag dig en søgning rundt på nettet for at finde Barcelonas bedste hoteller i dag.